HEDENDAAGSEDANS.BE

HEDENDAAGSEDANS.BE


MUDA danst de wereld anders

LOADING
VOORSTELLINGEN

Alle leerlingen van het MUDA volgen een intensief lesprogramma waar voorbereiding op belangrijke optredens een wezenlijk onderdeel van uitmaakt. De resultaten worden niet eenmaal, niet halfjaarlijks, niet af en toe maar in een drukke seizoensagenda gegoten die steevast elk jaar opnieuw nog zelfs ad hoc aangevuld wordt.
Specifieke dansvoorstellingen zijn er zowel in ons eigen Kunstencentrum, op locatie voor klein en groot publiek als op professionele podia. Daarnaast worden er uiteraard ook nog dansstukken ingelast in totaalvoorstellingen van het MUDA.

Binnen de richting Hedendaagse Dans leeft een enorme liefde voor de invloeden van theaterdans en ruimer: álle aspecten van de podiumkunst laten aan bod komen typeren de didactiek en de choreografieën van hoofdleraar Dieter Defurne, tot en met het zelf componeren van soundscapes, en lichtregie.

De absolute topper om elk jaar weer naar uit te kijken is DANC
EMOTION; bekende gastchoreografen mogen zich uitleven op en met het talent van het MUDA. Er wordt steeds gewerkt rond een drie- a vier dansante verhalen, verschillende dansstijlen en choreografieën, waaruit blijkt hoezeer het MUDA dé topschool is voor hedendaagse dans in de meest 'contemporaine' betekenis van het woord. De creativiteit en inventiviteit gaan steeds verder, het drama, de humor en de expressie van de choreografieën én de dansers zijn meer dan ontroerend, de techniek en de interactie verbluffend. Een must-see op (pre?-)professioneel niveau voor elke cultuurliefhebber.

ONZE SEIZOENSAGENDA OP JE EIGEN TOESTEL(Agenda-ID: muda.be_jfkkdf0eckdr915eev9gclrtks@group.calendar.google.com)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

* indicates required
Nieuwsbrieven
Stacks Image 1545
© 2015 MUDA'RT